Christel Armstrong Darvik tar plats i protek developments styrelse som rådgivare.

Christel Armstrong Darvik har en lång historik som företagsledare på olika fastighetsbolag, senast som VD och koncernchef på Stena Fastigheter. Dessförinnan hade hon en gedigen karriär som byggentreprenör. Förnärvarande har hon en roll som senior rådgivare åt Stena Fastigheter och engagerar sig åt styrelsearbete i flertalet bolag och stiftelser.

-Jag drivs av att bygga ett bra samhälle och där ser jag att protek har en viktig del i att medverka i den utvecklingen. Det saknas skickliga projektledare och här kan protek göra stor skillnad. Att utveckla människor och att göra affärer är något som intresserar mig mycket och jag delar proteks värdegrund. Med mina erfarenheter från både entreprenad- och fastighetssidan hoppas jag kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling i bolaget, säger Christel Armstrong Darvik.

-Vi är fantastiskt glada över detta samarbete. Med sitt inspirerande ledarskap, passion för både människor och affärer och sitt breda nätverk är vi övertygade om att Christel Armstrong Darvik kommer bidra till en fortsatt positiv utveckling i bolaget. Rolf Åkerman, fd regionchef på Vasakronan, har under flera år suttit i proteks styrelse och har förutom ett brett entreprenad- och fastighetskunnande också bidragit med kunskap och fokus på kundrelationer. Vi tror att deras samlade kompetens, erfarenhet och personligheter kompletterar varandra på bästa sätt, säger Bengt Ulvsgärd, styrelseordförande på protek.

På protek skapar vi utrymmen för människor, tillsammans med fastighetsägare, konsulter, entreprenörer och nyttjare skapar vi de bästa förutsättningarna för de människor som ska vistas och verka i de lokaler och byggnader som vi arbetar med. Detta gör vi genom projektstyrning när fastighetsägarna har en idé de vill förverkliga och genom förändrings- och projektledning för hyresgästerna i samband med att de omorganiserar eller byter lokaler.

This site is registered on wpml.org as a development site.