Anne Almlund Rosengren till proteks styrelse

Anne Almlund Rosengren har en lång karriär inom fastighetsbranschen bakom sig, närmast som VD för Catella Corporate Finance Göteborg. Innan dess startade Anne SBC:s (Sveriges Bostadsrättscentrum) i Göteborg.

De senaste åren har hon bland annat engagerat sig i styrelsearbetet åt trendie och organisationen Mitt Livs Val.

På protek skapar vi utrymmen för människor. Tillsammans med fastighetsägare, konsulter, entreprenörer och nyttjare möjliggör vi de bästa förutsättningarna för människorna som ska vistas och verka i de lokaler och byggnader som vi arbetar med. Under 2021 har även protek förvärvat trendie som bidrar med spetskompetens inom trendspaning, omvärldsanalys och affärsutveckling.

-Att få möjligheten att följa trendie och protek i dess gemensamma framtid tycker jag är något väldigt värdefullt. trendie som bolag har jag följt sedan det bildades och ska nu bli spännande att se vad båda bolagen kan uppnå tillsammans. Med mina erfarenheter från både fastighetsmarknaden och konsultverksamheter känner jag att jag kan bidra till en fortsatt positiv utveckling i bolaget, säger Anne Almlund Rosengren.

-Vi är fantastiskt glada över att Anne väljer att gå in som rådgivare till protek. Hon har tidigare gjort ett strålande arbete tillsammans med trendie och att hon nu väljer att gå vidare till proteks styrelse ser vi väldigt positivt på.

Med sitt breda nätverk och bakgrund med entreprenöriella innehåll är vi övertygade om att Anne kommer bidra till en positiv värdeskapande utveckling för protek. Vår kunskap inom projektstyrning och genomförande i kombination med Annes kunskap i analys, strategier och transaktion ser vi som en väldigt bra helhetslösning, säger Bengt Ulvsgärd, styrelseordförande protek.